kistler

Well-Known Member
Jan 27, 2005
136
1
166
I just ran "/upcp -force" to drop down to the RELEASE version and not CURRENT – I was getting cpanel crashes which I think were causing the server to crash (stop responding –SSH,cpanel,http,whm – MySQL did seem to still be up.)

But in doing this I think something got messed up I have ran "/upcp –force" just to make sure but I am able to view the tweak settings page, I just can not submit this. It gives me a 404 error, at location:

res://ieframe.dll/dnserror.htm#https://SERVER_IP:2087/scripts2/dotweaksettings

WHM 10.8.0 cPanel 10.8.2-R119
RedHat 9 i686 - WHM X v3.1.0


What should I do? run "/upcp -force" a third time? I have also restarted cpanel twice
 

kistler

Well-Known Member
Jan 27, 2005
136
1
166
it seems to be more than just that / phpmyadmin isnt all there along with cronjob and others - help? you you go to finish a comand in cpanel or whm it says 404 error.
 

AndyReed

Well-Known Member
PartnerNOC
May 29, 2004
2,221
4
193
Minneapolis, MN
kistler said:
I just ran "/upcp -force" to drop down to the RELEASE version and not CURRENT – I was getting cpanel crashes which I think were causing the server to crash (stop responding –SSH,cpanel,http,whm – MySQL did seem to still be up.)

But in doing this I think something got messed up I have ran "/upcp –force" just to make
Check the log files for any errors that might help in troubleshooting the problem you have.
 

kistler

Well-Known Member
Jan 27, 2005
136
1
166
will try, which log would be the best? sorry i havent really looked at any cpanel log that I know of