Two servers have crashed after update?

noimad1

Well-Known Member
Mar 27, 2003
626
0
166
I'm pretty sure that each night, cpanel runs an update (upcp?). Well on two of my servers failed at around 4am this morning, and now when I try to reboot them, they don't come up at all? I am thinking it might have been after the update...

Anyone else experiencing these problems? Both servers are at different datacenters, so I am just not sure what the problem could be.
 

noimad1

Well-Known Member
Mar 27, 2003
626
0
166
I honestly don't know what it was set up to update to. After reading some other posts about another issue, I think it might have updated to the edge
 

mr.wonderful

BANNED
Feb 1, 2004
344
1
166
You should really be careful when upgrading. I mean if you dont know what your upgrading to, or why your doing it, why do it? Im at Edge on all my boxes but i have not upgraded in at least 4 days. Tread with caution. Thanks for the warning, not that i think your issue is an update issue, but i do want to stay safe therefore i will hold of on upgrading for now.
 

noimad1

Well-Known Member
Mar 27, 2003
626
0
166
Originally posted by mr.wonderful
You should really be careful when upgrading. I mean if you dont know what your upgrading to, or why your doing it, why do it? Im at Edge on all my boxes but i have not upgraded in at least 4 days. Tread with caution. Thanks for the warning, not that i think your issue is an update issue, but i do want to stay safe therefore i will hold of on upgrading for now.
What i am saying is that I think cpanel automatically updated. I didn't know there was a setting to make it manual, and only update to stable.

At anyrate, one of the servers is back online. The other is off. I don't think the update was the problem after all.

Thanks,
Damion
 

ddeans

Well-Known Member
Feb 13, 2004
296
0
166
Maryland
I am having a similiar problem. I just updated my cPanel manually the update went fine but then I rebooted the server and it wont come up at all... I can't even Ping it..