The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Two simple questions

Discussion in 'General Discussion' started by tonisoler, Mar 11, 2005.

  1. tonisoler

    tonisoler Registered

    Joined:
    Mar 11, 2005
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hi,

    I have two questions:

    1.- I can not see my web page /home/iesbadi/www/index.html from the explorer (http://www.iesbadia.com). Surely, something I am doing wrong but I don’t know what it is. The DNS must be correct because doing “ping www.iesbadia.com” responds from 69.93.206.134

    2.- I can not create a new account on my VHM (for the domain iesbadia.com):

    WWWAcct 9.2 (c) 1997-2004 cPanel, Inc.

    Using Delegated Ips List!

    Sorry, that domain is already setup (remove it from httpd.conf?)

    Account Creation Complete!!!


    Thank you to all for your time. And excuse me for my English, I know is not good enough.
     
  2. dave9000

    dave9000 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 7, 2003
    Messages:
    891
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    16
    Location:
    arkansas
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    checking the whois in 2 different places does not show iesbadia.com to be registered. Which either means you just bought the domain and it has not propigated or you need to register this domain and assign it to your name servers

    its not showing up as http://69.93.206.134/~iesbadi either, first thing to do is to terminate the account and then readd it
     
    #2 dave9000, Mar 11, 2005
    Last edited: Mar 11, 2005
  3. cpanelinfoseeker

    cpanelinfoseeker Well-Known Member

    Joined:
    Oct 25, 2002
    Messages:
    323
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Location:
    NE Illinois
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    I am not able to find any record of the domain being registered. Have you made sure the domain registration was completed?
    Ron
     
Loading...

Share This Page