Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

UAPI::Email::add_forwarder produces no errors

Discussion in 'cPanel Developers' started by Xaser83, Sep 8, 2015.

  1. Xaser83

    Xaser83 Registered

    Joined:
    Sep 4, 2015
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Netherlands
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello,

    I'm creating a forwarding method using the UAPI function Email::add_forwarder.
    Using that function I noticed the following:

    - When the option 'email' is equal to 'fwdemail' ofcourse there is no forward added, as this is impossible. However, no error is produced either.

    - In another case, it is possible to add a forward where the option 'email' is based on a non existent domainname. Instead of an error message, the forward is actualy created.
    Should this be happening?

    I use the following version of WHM:
    WHM 11.50.0 (build 30)

    Beste Regards
     
  2. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    43,711
    Likes Received:
    1,794
    Trophy Points:
    363
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello :)

    You can open a bug report via the following URL:

    Submit A Bug Report

    Ensure you post the ticket number here so we can update this thread with the outcome.

    Thank you.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice