Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

UI issues after 66 update

Discussion in 'User Experience' started by Dave Smith, Aug 26, 2017.

Tags:
  1. Dave Smith

    Dave Smith Active Member

    Joined:
    Mar 20, 2016
    Messages:
    30
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    8
    Location:
    Lisbon
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    We are experiencing so many broken features since the upgrade run to 66.0.14:

    Can't access EasyApache 4, Edit Users, and a whole bunch of other items.

    - Removed please attach inages -

    Can't access any user CPANEL's from Home > Account Information > List Accounts page. They all forward to unknown pages.

    We keep seeing this every time we click a link:

    - Removed -

    If we use direct IP access we do not have these issues....?

    Can anyone offer any advice on the worst update we have ever experienced..?

    Thanks in advance.
    Dave.
     
    #1 Dave Smith, Aug 26, 2017
    Last edited by a moderator: Aug 26, 2017
  2. cPanelKenneth

    cPanelKenneth cPanel Development
    Staff Member

    Joined:
    Apr 7, 2006
    Messages:
    4,512
    Likes Received:
    32
    Trophy Points:
    308
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hi,

    have you tried clearing the browser cache?
     
    Dave Smith likes this.
  3. Dave Smith

    Dave Smith Active Member

    Joined:
    Mar 20, 2016
    Messages:
    30
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    8
    Location:
    Lisbon
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Maybe I should not be a Root Administrator today....... You can call me - removed -

    Thank you Kenneth. I apologise for my harsh statement above.

    Please blame the human typing this admittance of idiocy.

    \slaps self with frozen trout
     
    #3 Dave Smith, Aug 26, 2017
    Last edited by a moderator: Aug 26, 2017
  4. Dave Smith

    Dave Smith Active Member

    Joined:
    Mar 20, 2016
    Messages:
    30
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    8
    Location:
    Lisbon
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    For a while we thought the problem was resolved but no unfortunately not, it persists.
     
  5. Dave Smith

    Dave Smith Active Member

    Joined:
    Mar 20, 2016
    Messages:
    30
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    8
    Location:
    Lisbon
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    I'm not sure exactly what it is but it appears the update caused some issues with Cloudflare in some way? Possibly query strings and cache related? As there were no other changes to our server made since the last update (and everything was fine) we can only assume the latest update caused them. We have a temporary fix in place now and everything seems to be working correctly.
     
  6. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    38,080
    Likes Received:
    1,364
    Trophy Points:
    363
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello Dave,

    The issue you described seems to relate to the following information in the cPanel 66 Release Notes:

    If you are using CloudFlare, then it's possible the use of cached data lead to the issue you reported. Additionally, there's one case that's fixed in cPanel version 66.0.15 worth mentioning:

    Fixed case CPANEL-15068: Opening EA4 UI won't affect Left nav styles.

    Thank you.
     
  7. Dave Smith

    Dave Smith Active Member

    Joined:
    Mar 20, 2016
    Messages:
    30
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    8
    Location:
    Lisbon
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Thank you Michael.
     
Loading...

Share This Page