The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Unable to Publish to Frontpage

Discussion in 'General Discussion' started by PbG, Apr 4, 2003.

  1. PbG

    PbG Well-Known Member

    Joined:
    Mar 11, 2003
    Messages:
    241
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I'm running WHM 6.2.0 Cpanel 6.2.0-S49 RedHat 7.3 - WHM Xskin v 1.6. I have a client reporting the following:

    "The following pages in your Web contain dynamic FrontPage components, such as a Search Form or a FrontPage form handler. They will not work because the server you are publishing to does not have the FrontPage Server Extensions installed.

    [Filenames...]

    To upgrade to the latest version of the FrontPage Server Extensions, contact your Internet Service Provider or system administrator."

    Additionally they have tried publishing with and without the trailing "/" in all cases, FP changed the http to ftp before it would publish.


    They are also trying to get a counter (FPcount.exe) to work. Any suggestions?

    Thanks in advance!
     
  2. thomas

    thomas Well-Known Member

    Joined:
    Mar 31, 2002
    Messages:
    70
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Try to uninstall/reinstall FP on his domain.
     
  3. jcsolutions

    jcsolutions Well-Known Member

    Joined:
    Nov 4, 2002
    Messages:
    184
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Canada
    same problem here...

    I'm having the same problem as PbG. FP extentions are installed on my client accounts, but when my clients publish, they all get a message that the extentions aren't installed. When they open the published file in a browser, they get a message that they should publish to a server with FP extentions. I have uninstalled and re-installed the extentions, but it didn't help.

    I have poured through this forum, but no one seems to have any answers. There must be SOMEONE who actually figured this out?
     
  4. Website Rob

    Website Rob Well-Known Member

    Joined:
    Mar 23, 2002
    Messages:
    1,506
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    Alberta, Canada
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Well, we are talking about MS here so you might have to talk with Bill for a definite answer. ;)

    Other than that, as uninstall/re-install usually works, I would uninstall and check for any lingering remains of FP. Delete any 'vti" directories or files and any .htaccess files.

    HTH
     
Loading...

Share This Page