The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Undefined catalog: /~fciperfo/cgi-bin/cart.cgi

Discussion in 'General Discussion' started by brianteeter, Sep 5, 2002.

  1. brianteeter

    brianteeter Well-Known Member

    Joined:
    Jan 6, 2002
    Messages:
    72
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Is there any way to fix these Undefined catalog errors short of removing and reinstalling the shopping cart?

    They just seem to pop up over and over and I don't want to delete the customer's store just to &fix& the problem.

    Any advice? I'm on the latest CPanel build, just did /scripts/upcp

    Thanks in advance,

    Brian
     
  2. Curious Too

    Curious Too Well-Known Member

    Joined:
    Aug 31, 2001
    Messages:
    427
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    [quote:8feecd2444][i:8feecd2444]Originally posted by brianteeter[/i:8feecd2444]

    Is there any way to fix these Undefined catalog errors short of removing and reinstalling the shopping cart?

    They just seem to pop up over and over and I don't want to delete the customer's store just to &fix& the problem.

    Any advice? I'm on the latest CPanel build, just did /scripts/upcp

    Thanks in advance,

    Brian[/quote:8feecd2444]

    Did you try /scripts/rebuildinterchangecfg ?
     
  3. brianteeter

    brianteeter Well-Known Member

    Joined:
    Jan 6, 2002
    Messages:
    72
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    [quote:349a635e9d][i:349a635e9d]Originally posted by Curious Too[/i:349a635e9d]


    Did you try /scripts/rebuildinterchangecfg ?[/quote:349a635e9d]

    No, I actually fixed it by hand by editing interchange.cfg - but that script is handy. Thanks for the info. It'll save me some time next time this happens. :)

    Thanks - Brian
     
  4. jsteel

    jsteel Well-Known Member

    Joined:
    Jul 4, 2002
    Messages:
    646
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Atlanta, GA
    I've been getting this error a lot lately. something seems to happen to IC as a whole - all carts return that error. A simple restart of IC fixes it, but it is becoming a major hassle (multiple times today). The chkserv daemon seems to think everything is fine even though customers can't actually access their carts.

    This really needs to be resolved.

    Jaz
     
Loading...

Share This Page