The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Undeliverable email

Discussion in 'E-mail Discussions' started by sparek-3, Oct 31, 2002.

  1. sparek-3

    sparek-3 Well-Known Member

    Joined:
    Aug 10, 2002
    Messages:
    1,355
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    38
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    We have a client who cannot recieve his email. It appears that the email cannot find the local part. The email gets bounced back with:

    test@domain.com
    unknown local-part &test& in domain &domain.com&

    the domain.com is pointing to the correct MX records. Everything seems to be correct. If anyone has any suggestions, I would be glad to hear them

    Thanks
     
  2. TRAIN YARD SOFTWARE

    TRAIN YARD SOFTWARE Well-Known Member

    Joined:
    Dec 20, 2001
    Messages:
    224
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    We are having the same problem.

    support@trainyardsoftware.com
    unknown local-part &support& in domain &trainyardsoftware.com&

    everything is correct, this has been default support email for 3 years now

    -Ed
    TYS
     
  3. Tom Pyles

    Tom Pyles Well-Known Member

    Joined:
    Apr 26, 2002
    Messages:
    254
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I now have a client that is having the same problem. So far, she is the only one reporting it....
     
  4. MikeMc

    MikeMc Well-Known Member

    Joined:
    May 8, 2002
    Messages:
    161
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I have noticed this too. Strange..but it happens from time to times...not regularly. This has happened for 2 domains on my server till now.
     
  5. twhiting9275

    twhiting9275 Well-Known Member

    Joined:
    Sep 26, 2002
    Messages:
    536
    Likes Received:
    14
    Trophy Points:
    18
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Have you tried fixing the email address?
    In WHM, go into email/mail troubleshooter
    Sometimes that helps sometimes not.
    If it doesn't, try editing /etc/valiases/hostname, as that should help.
     
  6. hedgehog

    hedgehog Well-Known Member

    Joined:
    Nov 3, 2001
    Messages:
    122
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I have the same problem here with several clients.

    Someone told me that this is cpanel related and I think I remember posting a question about it in another forum. Will need to check back.

    Hedgy
     
  7. Tom Pyles

    Tom Pyles Well-Known Member

    Joined:
    Apr 26, 2002
    Messages:
    254
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Follow up...our client that had this problem had used some UpperCase characters in the add-on...She deleted her add-on, recreated it with all lowercase and the mail started going through...I'm curious if this is the same for everyone elses clients who are having this issue...
     
  8. picasso

    picasso Member

    Joined:
    Oct 23, 2002
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    ;) check if /home/username/etc/passwd and /home/username/etc/domain.com/passwd has the mail account entry.

    Most probably the /home/username/etc/domain.com/passwd would not have the entry for the mail account. do

    rm -rf /home/username/etc/domain.com/passwd

    ln /home/username/etc/passwd /home/username/etc/domain.com/

    This should work. We are playing with the mail password file it would be always better to take a backup

    Regards.
     
Loading...

Share This Page