The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

unlimited quota ?!

Discussion in 'General Discussion' started by marius, Mar 10, 2003.

  1. marius

    marius Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Jun 10, 2002
    Messages:
    157
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Bucharest
    Hi there,

    Today I saw that all the account on my server were having unlimited quota. I sure didn't changed it this way. The packages are set up corectly...

    Any ideas what changed the quota on all the accounts?

    Thanks.

    Marius
     
  2. Website Rob

    Website Rob Well-Known Member

    Joined:
    Mar 23, 2002
    Messages:
    1,506
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    Alberta, Canada
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    If you are a Reseller, talk to your Hoster.

    If this was one of your Resellers, I would terminate the account. Odds are, they are using the 'bug' in WHM that let's them circumvent their allotted restrictions.
     
  3. jcsolutions

    jcsolutions Well-Known Member

    Joined:
    Nov 4, 2002
    Messages:
    184
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Canada
    This may not apply to your situation at all, but I had the same problem at one time. I setup my accounts via php script. If $msel isn't set, I found that all packages had an unlimited quota. As soon as I set that value, everything was fine.

    I'm still fairly new to Cpanel, so this may not be it at all. Just adding my 2 cents. :)
     
  4. jmc67

    jmc67 Well-Known Member

    Joined:
    Mar 10, 2002
    Messages:
    105
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    In shell run this:

    /scripts/fixquotas

    That should fix your problem.
     
  5. marius

    marius Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Jun 10, 2002
    Messages:
    157
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Bucharest
    Re: Re: unlimited quota ?!



    well... you said $msel ....what is that?
     
  6. jcsolutions

    jcsolutions Well-Known Member

    Joined:
    Nov 4, 2002
    Messages:
    184
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Canada
    $msel is one of the variables needed to create accounts outside the WHM using a scripting language such as PHP. That particular variable should be assigned the name of the package you are setting up.

    Your problem isn't resolved yet?
     
  7. marius

    marius Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Jun 10, 2002
    Messages:
    157
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Bucharest
    $msel

    thanks for the answer..
    I guess I have it ... I found my problem. in whm the package was in capital letters and in the script was in small characters..

    as soon as I changed it all the accounts were setup correctly


    thanks again :)
     
  8. merchantq

    merchantq Member

    Joined:
    Mar 21, 2003
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    the above fix

    where is this located?
     
  9. marius

    marius Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Jun 10, 2002
    Messages:
    157
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Bucharest
    Re: the above fix


    merchantq, the script we use is phpmanager that can be found at www.phpmanager.com
     
Loading...

Share This Page