The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Unrouteable Mail?? What the??

Discussion in 'E-mail Discussions' started by Chase, Nov 8, 2003.

  1. Chase

    Chase Well-Known Member

    Joined:
    Mar 19, 2003
    Messages:
    109
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    When my automated systems try to send emails but when, I send them it works fine sometimes.

    This message was created automatically by mail delivery software.

    A message that you sent could not be delivered to one or more of its
    recipients. This is a permanent error. The following address(es) failed:

    <private>
    unrouteable mail domain "chartermi.net"

    ------ This is a copy of the message, including all the headers. ------

    Return-path:
    Received: from nobody by myhostname.whatever.com with local (Exim 4.24)
    id 1AIZM1-00025q-Bk
    for <private>; Sun, 09 Nov 2003 02:06:41 +0600
    To: <private>
    Subject: [LQM-74290]:
    MIME-Version: 1.0
    Wrom: NHGSWZID
    Content-Type: text/plain; charset="ISO-8859-1"
    Content-Transfer-Encoding: 7bit
    Message-ID:
    Date: Sun, 09 Nov 2003 02:06:41 +0600
     
  2. DWHS.net

    DWHS.net Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Jul 28, 2002
    Messages:
    1,569
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    38
    Location:
    LA, Costa RIca
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    It looks like your security domain verify page is currupted, happens often on a server with a lot of domains.

    You have two options:

    1. try this option: Rebuild/Fix Mail Dbs/Boxes

    2. disable this option in exim "Verify the existance of email senders"

    Good luck,

    -Charles
     
  3. cyberwisdom

    cyberwisdom Well-Known Member

    Joined:
    Jun 2, 2003
    Messages:
    75
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    ########THIS GUY RIPPED ME OFF!!!!!##########
    I paid him to do a script for me and he never delivered and since it took more than a month Paypal won't refund the money. If anyone knows his IP or real information, Please PM it to me. He is not returning my messages...

    Read the RIP OFF thread:
    http://forums.cpanel.net/showthread.php?s=&threadid=13618
     
  4. XeroMedia

    XeroMedia Registered

    Joined:
    Aug 15, 2003
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    My bet is you have the option ticked to prevent sending mail as 'nobody'

    Uncheck that and try again :) (under tweak settings)
     
  5. krisdv

    krisdv Well-Known Member

    Joined:
    Jun 18, 2003
    Messages:
    175
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Belgium
    Yes I have this problem after checking that option but what if I do want to prevent sending mail as 'nobody' what should I do then?

    Thank you.
     
  6. chirpy

    chirpy Well-Known Member

    Joined:
    Jun 15, 2002
    Messages:
    13,475
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Go on, have a guess
    Enable suexec and phpsuexec.
     
  7. neutro

    neutro Well-Known Member

    Joined:
    Apr 11, 2004
    Messages:
    70
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    i did everything etc.. /scripts/exim4 etc
    restart exim etc reboot server..

    lastly i unchecked Attempt to prevent pop3 connection floods
    in tweak setting... i manage to send emails now :)
     
Loading...

Share This Page