The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Unsuspend not working

Discussion in 'General Discussion' started by procam, May 1, 2006.

  1. procam

    procam Well-Known Member

    Joined:
    Nov 24, 2003
    Messages:
    123
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ok I have a bit of a problem,

    WHM 10.8.0 cPanel 10.8.1-S114
    Fedora i686 - WHM X v3.1.0

    If I delete a customer account which is in suspended state,
    which I did just this morning
    and then restore the customer backup and recreate account, upon completion the acct is back however it remains in a suspended state and if you click list suspended accounts the domain does not appear, so then I think ok cpanel is doozing so Ill be swift and suspend the acct so I try and cpanel says no the account is already suspended so then I go back to list suspended accts and sure enuf now its there to unsuspend ~ thus I unsuspend and it works.....

    A bit confusing yes but a bug nonetheless ~ Might be a great idea to fix this so that if u recreate an account that is suspended cpanel knows and can place it in the proper status to be unsuspended, or in time this could worsen with some slight change to whm making it impossible to unsuspend such an acct at all.
     
  2. compunet2

    compunet2 Well-Known Member

    Joined:
    Feb 21, 2003
    Messages:
    310
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    suspend the account, then unsuspend.
     
  3. procam

    procam Well-Known Member

    Joined:
    Nov 24, 2003
    Messages:
    123
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Thats not how is should be done and you know it~
     
  4. chirpy

    chirpy Well-Known Member

    Joined:
    Jun 15, 2002
    Messages:
    13,475
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Go on, have a guess
    If you think you've found a bug, you should report it in bugzilla to bring it to cPanels attention if you want it fixed.
     
Loading...

Share This Page