The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Upcp hang

Discussion in 'General Discussion' started by szym2, Feb 4, 2005.

  1. szym2

    szym2 Member

    Joined:
    Mar 21, 2004
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    When i try to update cpanel script always goes hang
    in ps aux i see something like that
    root 2489 0.0 0.1 4096 2712 ? S 02:19 0:00 /usr/bin/perl /scripts/upcp manual usejs
    root 3093 0.0 0.0 2176 1000 ? S 02:27 0:00 sh rsync
    root 3363 0.0 0.1 4028 2676 ? S 02:33 0:00 /usr/bin/perl /scripts/cpanelsync httpupdate.cpanel.net /cpanelsync/STABLE/base/3rdparty /usr/local/cpanel/base/3r
    root 3365 0.0 0.0 0 0 ? Z 02:33 0:00 [mkdir <defunct>]


    I seems like mkdir process hang for hour or more :eek:
    I cant even kill it with signal -9
    What sholud i do

    Everey time the same upcp stop on 40 % after this Running post install scripts....sync
    and printing lot of
    ...........
    ...........
    and printing and prining
     
    #1 szym2, Feb 4, 2005
    Last edited: Feb 4, 2005
  2. haze

    haze Well-Known Member

    Joined:
    Dec 21, 2001
    Messages:
    1,550
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    How long have you seen it "hang" for at that part ? Perhaps the following will clear up your problem:
    /scripts/updatenow;/scripts/upcp --force
     
  3. szym2

    szym2 Member

    Joined:
    Mar 21, 2004
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    for about hour, two and more
    Problem is resolved

    I changed attribute to '+i' for phpmyadmin directory and update was waiting (was nt able to create files in this directory)....

    All this because cpanel dont support long password in mysql 4.1 :(
     
  4. Creazioni

    Creazioni Well-Known Member

    Joined:
    Jan 5, 2003
    Messages:
    133
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    hi
    on a server UPCP all night stop here

    Found hostname to be cccc.cccc.com, which resolves to xxxxx.xxx.xxx.36
    Hostname Virtual Host is already setup

    I try do in ssh

    /script/updatenow
    OK
    /scripts/upcp --force
    and upcp stop same line
    <<<Hostname Virtual Host is already setup>>

    resolv.onf is ok, i think (i put into dns)

    I don't understand where is problem

    with ps -aux i look a lot of

    /usr/lib/rpm/rpmq -q frontpage
    /bin/sh /scripts/updatefrontpage -
    /usr/bin/perl /scripts/rpmup
    /usr/lib/rpm/rpmq -q pure-ftpd
    /usr/lib/rpm/rpmq -q exim
    /usr/lib/rpm/rpmv -V glibc
    CROND
    sort
    awk -v progname=/etc/cron.daily/rpm progname {????? print progname ":\n"????? progname="";???? }????


    thanks
     
  5. Creazioni

    Creazioni Well-Known Member

    Joined:
    Jan 5, 2003
    Messages:
    133
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    i modify etc/hosts resolv, but nothing

    after 30 minutes (upcp) look gif:(:(:(:
     

    Attached Files:

Loading...

Share This Page