The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

UPCP won't finish

Discussion in 'General Discussion' started by mike47, Sep 16, 2005.

  1. mike47

    mike47 Member

    Joined:
    Oct 8, 2002
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Anyone have an idea on why this hangs at the last line if I use ./upcp or ./upcp --force It won't finsih just sits at the last line

    root@ [/scripts]# ./upcp
    Updating /scripts ...
    Sync Source: http://httpupdate.cpanel.net/CURRENT/scripts
    Fetching http://httpupdate.cpanel.net/cpanelsync/CURRENT/scripts/.cpanelsync.lock (0)....@69.90.250.35......connected......re
    ceiving...100%......Done
    Fetching http://httpupdate.cpanel.net/cpanelsync/CURRENT/scripts/.cpanelsync.bz2 (0)....@69.90.250.35......connected......rec
    eiving...33%...66%...99%...100%......Done
    Done updating /scripts
    Found hostname to be xxxxxxxxxxxxx, which resolves to xx.xx.xxx.xxx
    Hostname Virtual Host is already setup
     
  2. grzeg

    grzeg Member

    Joined:
    Jul 8, 2004
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I've got the same problem. How can I fix it?
     
  3. ngchandak

    ngchandak Well-Known Member

    Joined:
    Apr 5, 2005
    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    India
    Hi,

    first run /script/updatenow 3 times

    Then try upcp or upcp --force

    will resolve your issue.
     
  4. kekays

    kekays Active Member

    Joined:
    Nov 2, 2004
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hi,

    cd /var/cpanel/version
    rm -rf 9.9.9.1 9.9.9.9a
    /scripts/updatenow
    /scripts/upcp
     
  5. cPanelNick

    cPanelNick Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Mar 9, 2015
    Messages:
    3,426
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    can you post the output of

    pstree

    to see where its stuck?
     
  6. mike47

    mike47 Member

    Joined:
    Oct 8, 2002
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    We found the problem. RPM was corrupt and had to be repaired, we then ran upcp again and it finished..................
     
Loading...

Share This Page