The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users.
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Update killed my servers! "The server was not able to find the document"

Discussion in 'General Discussion' started by DWHS.net, Dec 17, 2008.

  1. DWHS.net

    DWHS.net Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Jul 28, 2002
    Messages:
    1,569
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    38
    Location:
    LA, Costa RIca
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    The server was not able to find the document (./scripts3/initial_setup_wizard1) you requested.
    Please check the url and try again. You might also want to report this
    error to your webhost.

    What the heck!
     
  2. DWHS.net

    DWHS.net Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Jul 28, 2002
    Messages:
    1,569
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    38
    Location:
    LA, Costa RIca
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    killed upcp and re-ran. Its o.k. now
     
  3. johnburk

    johnburk Well-Known Member

    Joined:
    Jun 23, 2006
    Messages:
    241
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I killed upcp and restarted, but nog get the error

    Template file /usr/local/cpanel/whostmgr/docroot/themes/x/templates/gsw/initial_setup_wizard1.tmpl does not exist.
     
    #3 johnburk, Dec 17, 2008
    Last edited: Dec 17, 2008
  4. Karateka

    Karateka Active Member

    Joined:
    Apr 14, 2003
    Messages:
    32
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Location:
    Austin, Texas
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Got the same message on 30 out of 40 servers, all of them running Centos 4/5. In addition to this, customers on some servers are unable to login to their cpanel (they get a blank page).
    Fun!
     
  5. soul3

    soul3 Member

    Joined:
    Mar 13, 2008
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hi,

    I am also getting the same error.

    Error messages:

    Try to login WHM and got this error

    The server was not able to find the document (./scripts3/initial_setup_wizard1) you requested.
    Please check the url and try again. You might also want to report this
    error to your webhost.

    If I try to login into Cpanel I got the blank page.

    I have dedicated server centos 5 can anyone explain it and how to fix that problem?

    Regards,
     
  6. pirrup

    pirrup Well-Known Member

    Joined:
    Nov 27, 2004
    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    first kill all running cpanel update processes

    also do a killall upcp

    then do /scripts/upcp --force

    this will fix it :)
     
  7. soul3

    soul3 Member

    Joined:
    Mar 13, 2008
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Thank you for reply can you please tell me how to kill all cpanel updates and kill all upcp.

    Regards,
     
  8. Karateka

    Karateka Active Member

    Joined:
    Apr 14, 2003
    Messages:
    32
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Location:
    Austin, Texas
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    soul3: you can do that by following pirrup's advice.
     
  9. soul3

    soul3 Member

    Joined:
    Mar 13, 2008
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    thankyou, now WHM fixed. :)

    Regards,
     
  10. pirrup

    pirrup Well-Known Member

    Joined:
    Nov 27, 2004
    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    np glad it helped :)
     
  11. cPanelNick

    cPanelNick Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Mar 9, 2015
    Messages:
    3,426
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    This occurs because the update is still in progress and that file has not been downloaded yet. We've also see a few servers that have had a process monitor tool kill off upcp in the middle because the update takes so long. However the fix is the same:

    Code:
    /scripts/upcp --force
     
  12. saqur

    saqur Member

    Joined:
    Oct 10, 2008
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hey there

    I used upcp as you said on my VPS but after 12 hours that error still displaying:

    I used ps aux & cPanel Update (upcp) - Master and Slave are running.
    Is everything OK?

    Also I had a problem with backup system: http://forums.cpanel.net/showthread.php?p=457013#post457013

    Please help me.
    Regards,
     
  13. saqur

    saqur Member

    Joined:
    Oct 10, 2008
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    upcp done & problem resolved.
    thanks
     
Loading...

Share This Page