The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Updating AWStats

Discussion in 'General Discussion' started by BW -Tim, Aug 3, 2006.

  1. BW -Tim

    BW -Tim Well-Known Member

    Joined:
    Jun 3, 2006
    Messages:
    73
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    How does AWStats get updated? Does it just get updated along with cPanel?
     
  2. jdfcomputers

    jdfcomputers Member

    Joined:
    Apr 12, 2004
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    This is set in the whm-tweak settings for the time frame between stats runs
     
  3. Beermonster

    Beermonster Member

    Joined:
    Mar 27, 2006
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    You can also run it manually from SSH by using

    /scripts/runweblogs USERNAME
     
  4. brianoz

    brianoz Well-Known Member

    Joined:
    Mar 13, 2004
    Messages:
    1,146
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Melbourne, Australia
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Do you mean the AWstats statistics pages and data, or do you mean the AWstats software itself?
     
  5. BW -Tim

    BW -Tim Well-Known Member

    Joined:
    Jun 3, 2006
    Messages:
    73
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Sorry, I didn't see the replies

    I meant the actual software
     
  6. chirpy

    chirpy Well-Known Member

    Joined:
    Jun 15, 2002
    Messages:
    13,475
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Go on, have a guess
    cPanel updates it through upcp runs as and when cPanel upgrade it themselves.
     
  7. BW -Tim

    BW -Tim Well-Known Member

    Joined:
    Jun 3, 2006
    Messages:
    73
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ok, it's just that I am using version 6.4, and the current version is 6.5, which was released four months ago (6.6 is in beta). Just cPanel being cPanel though I suppose.

    Is there a way of fixing the bug that stops AWStats updating a users stats? It's not updating anymore, except when I do it manually. The only way I know is to reset the stats, but then you loose all the data.
     
Loading...

Share This Page