The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Upgrade to 11.6.0-C14666: Internal Error! Missing acl group for acl

Discussion in 'General Discussion' started by isputra, Jun 26, 2007.

  1. isputra

    isputra Well-Known Member

    Joined:
    May 3, 2003
    Messages:
    576
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Mbelitar
    Hi,

    After upgrade cpanel from C14378 to C14666 i have some problem :

    1. when upgarde from ssh with upcp there is some error :
    ----------------------
    Unable to open /etc/userplans: No such file or directory at /scripts/updateuserdomains line 545.
    Missing /etc/domainusers, creating blank file. at /scripts/updateuserdomains line 307.
    Missing /etc/userplans, creating blank file. at /scripts/updateuserdomains line 307.
    -----------------------

    2. After upgarde complete, now all my reseller can create new package and have this error message :
    ------------------------
    _modpkg requires a package name that you have permission to access
    ------------------------

    Also when i look at Reseller Privellages from WHM, on the bottom of the page shows :
    ------------------------
    Internal Error! Missing acl group for acl [onlyselfandglobalpkgs]
    ------------------------

    Anyone have the same problem with me and have solution ?
     
  2. cPanelKenneth

    cPanelKenneth cPanel Development
    Staff Member

    Joined:
    Apr 7, 2006
    Messages:
    4,458
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    38
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Try forcing another update. Apparently whostmgr and whostmgr2 weren't updated the first time. Your system should be good after another update.
     
  3. cPanelNick

    cPanelNick Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Mar 9, 2015
    Messages:
    3,426
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    1) is safe to ignore (these are new to 11.6 so they have to be created)

    The other issues are solved in 14750+
     
  4. Snowman30

    Snowman30 Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Apr 7, 2002
    Messages:
    681
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    part of this still seems to be an issue

    I get
    on the reseller privileges page
     
  5. cPanelKenneth

    cPanelKenneth cPanel Development
    Staff Member

    Joined:
    Apr 7, 2006
    Messages:
    4,458
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    38
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Which version and build of cPanel are you using?
     
  6. JC

    JC Well-Known Member

    Joined:
    Nov 6, 2002
    Messages:
    78
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Yep same here..
    Running WHM 11.2.0 cPanel 11.8.0-R16150

    And I checked one of the resellers - the link to feature manager disappeared for them.
    They have Add/Edit/Delete packages but no access to the respective Features

    Regards

    Edit: checked again - turns out the Feature Manager is inactive for one reseller but is active for the other...?
    Checked the settings for both and they are exactly the same, strange :(
     
    #6 JC, Aug 9, 2007
    Last edited: Aug 9, 2007
  7. isputra

    isputra Well-Known Member

    Joined:
    May 3, 2003
    Messages:
    576
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Mbelitar
    My problem solved after doing /scripts/upcp --force from shell
     
  8. JC

    JC Well-Known Member

    Joined:
    Nov 6, 2002
    Messages:
    78
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Fixed everything upgrading to 11.8.0-R16253
     
Loading...

Share This Page