The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Upgraded CPanel and lost users accounts!

Discussion in 'General Discussion' started by gsbe, Aug 16, 2003.

  1. gsbe

    gsbe Active Member

    Joined:
    Jul 27, 2003
    Messages:
    39
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Nashville, TN
    Woke up this morning to the following message in WHM home in a red box:

    cPanel / Web Host Manager Version Notice
    You are runnning an older version of cPanel/WHM. (7.2.1-STABLE_85) You should upgrade to the 7.4.2 series soon by (clicking here)! The 7.4.1 update contains important security improvements for frontpage server extensions. The 7.4.2 update contains important security update to prevent unauthorized relaying.

    This seemed rather important, so I clicked on the link which appeared to activate /scripts/upcp

    Everything appeared to be running fine, so I closed the browser window when requested.

    Now its actin' all kinda weird. Accounts show in the DNS and in "Modify an Account" but not under "List Accounts" or Upgrade/Downgrade an Account". Users' CPanels are not loading. Jeez, I shouldn't have touched the damn thing. CAN YOU HELP?

    Software on the server currently is:
    WHM 7.4.2 cPanel 7.4.2-S82
    RedHat 8.0 - WHM X v2.1

    Server is the Linux Power Server.

    Thanks in advance.

    cPanel.net Support Ticket Number: 21153
     
    #1 gsbe, Aug 16, 2003
    Last edited: Aug 16, 2003
  2. gsbe

    gsbe Active Member

    Joined:
    Jul 27, 2003
    Messages:
    39
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Nashville, TN
    huh? all clear...

    Very strange. I added one account and all the information showed up immediately. So, I'm to conclude that nothing is wrong. I hope...

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
Loading...

Share This Page