Uploaded branding images not displayed

swbrains

Well-Known Member
Sep 13, 2006
218
29
178
My new cpanel server (Centos7) with cPanel 70 is using the x theme currently. I went into WHM->Customizations and clicked the branding tab. I then uploaded three PNG images for the logos and the favicon. But none of them display when I log into cPanel or webmail. I've read the docs but the it says if the root had branding and the account owner doesn't it should use the root's branding. I assume what I uploaded in WHM was root's branding. In my reseller account, I don't even see any options for branding. Paper Lantern is the default theme for my accounts.

Thanks for any tips you can provide!
 

cPanelLauren

Product Owner
Staff member
Nov 14, 2017
13,295
1,273
313
Houston
HI @swbrains

After a discussion with someone in development about this, I'd like to see if it would it be possible for you to open a ticket using the link in my signature so that we can take a closer look? Once the ticket is open please update this thread with the ticket ID.

Thanks!
 

swbrains

Well-Known Member
Sep 13, 2006
218
29
178
Thanks! I tried to create a ticket, but when it came to authorizing access, it popped up a window for logging into my server but it was not a secure connection. Yet if I use the same url from the popup window:

https://XXX.XXX.XXX.XXX:2087

without all the token parameters after it, I *can* get a secure connection to my server for login. I don't understand why the popup window wasn't seeing the same certificate...

I'd rather not log into the server on a page that fails the security check. Is there some other way to grant access?

UPDATE: I figured out how to import the SSH access key you provide. The ticket id = 9556177
 
Last edited: