The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

URGENT: Buildapache + httpd failure

Discussion in 'EasyApache' started by Blue|Fusion, Jan 6, 2005.

  1. Blue|Fusion

    Blue|Fusion Well-Known Member

    Joined:
    Sep 12, 2004
    Messages:
    378
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Cleveland, Ohio
    I am running cPanel 9.9.9-CURRENT-113 and buildapacke 9.9.9f. For the past hour I have been trying to recompile Apache with a multitude of different modules and am running it to even reset apache config to default, however each time httpd fails. Has anyone else noticed a problem with latest buildapache?

    Throught the buildapache run, when it attempts to start apache it says:

    /etc/rc.d/init.d/httpd start: httpd could not be started

    That is after it initially builds apache, builds the mods, and builds php. Is there anyone else having this problem? Any troubleshooting someone can think of?

    EDIT:

    I am running Red Hat 9 and yum updated packages.

    Here is start of build:
     
  2. Blue|Fusion

    Blue|Fusion Well-Known Member

    Joined:
    Sep 12, 2004
    Messages:
    378
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Cleveland, Ohio
    It seems to be a problem when making the new httpd.conf as when I use the old one, it starts fine, but there are other problems with the old one which is why I want it back to default.
     

Share This Page