The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Urgent help!

Discussion in 'General Discussion' started by icanectc, Jan 3, 2004.

  1. icanectc

    icanectc Well-Known Member

    Joined:
    Mar 10, 2003
    Messages:
    344
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I have an urgent question.

    We creaed a subdomain in WHM.

    But it resolves to another clients website. IE it shows the website of another actual .com user instead of the items located in the subdomains public_html folder.

    What is wrong???
     
  2. kris1351

    kris1351 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 18, 2003
    Messages:
    963
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Lewisville, Tx
    Check /etc/httpd/conf/httpd.conf and make sure it is set to the correct directory. You may also need to make sure that it got setup correctly in DNS.
     
  3. DWHS.net

    DWHS.net Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Jul 28, 2002
    Messages:
    1,569
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    38
    Location:
    LA, Costa RIca
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    I bet if you type your main i.p. it will show this site as well. The first site on your apache file will show with your main i.p. in a browser if you do not have apche's config file set up right.

    If you have a dns problem it will point to the main i.p.'s page.

    I have this happen many times :(
     
  4. icanectc

    icanectc Well-Known Member

    Joined:
    Mar 10, 2003
    Messages:
    344
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    yes apparently I was looking to hard and "thought" I saw it in the httpd.conf.. I simply added it to http.conf and it works fine.
     
Loading...

Share This Page