The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Urgent!!

Discussion in 'General Discussion' started by strauberry, Apr 18, 2003.

  1. strauberry

    strauberry Well-Known Member

    Joined:
    Mar 25, 2003
    Messages:
    150
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Hi,
    is it possible to create a catch-all subdomain??

    THANK YOU SO MUCH!!

    strauberry
     
  2. X-Istencedotcom

    X-Istencedotcom Well-Known Member

    Joined:
    Apr 14, 2003
    Messages:
    223
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    If you have access to DNS or ask your web host to do this:

    Add the following DNS entry for your domain:

    * A <IP your hosted on>

    Then in httpd.conf let them add for your virtualhost block:

    ServerAlias *.<yourdomain>


    That should do it.
     
  3. strauberry

    strauberry Well-Known Member

    Joined:
    Mar 25, 2003
    Messages:
    150
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    ok, thank you so much!
     
  4. X-Istencedotcom

    X-Istencedotcom Well-Known Member

    Joined:
    Apr 14, 2003
    Messages:
    223
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Let me know if it works.
     
  5. strauberry

    strauberry Well-Known Member

    Joined:
    Mar 25, 2003
    Messages:
    150
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ok, I'll do :)
     

Share This Page