Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Urgent!!

Discussion in 'General Discussion' started by strauberry, Apr 18, 2003.

  1. strauberry

    strauberry Well-Known Member

    Joined:
    Mar 25, 2003
    Messages:
    150
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    Hi,
    is it possible to create a catch-all subdomain??

    THANK YOU SO MUCH!!

    strauberry
     
  2. X-Istencedotcom

    X-Istencedotcom Well-Known Member

    Joined:
    Apr 14, 2003
    Messages:
    223
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    If you have access to DNS or ask your web host to do this:

    Add the following DNS entry for your domain:

    * A <IP your hosted on>

    Then in httpd.conf let them add for your virtualhost block:

    ServerAlias *.<yourdomain>


    That should do it.
     
  3. strauberry

    strauberry Well-Known Member

    Joined:
    Mar 25, 2003
    Messages:
    150
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    ok, thank you so much!
     
  4. X-Istencedotcom

    X-Istencedotcom Well-Known Member

    Joined:
    Apr 14, 2003
    Messages:
    223
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    Let me know if it works.
     
  5. strauberry

    strauberry Well-Known Member

    Joined:
    Mar 25, 2003
    Messages:
    150
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    Ok, I'll do :)
     
Loading...

Share This Page