The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

user@domain.com being sent as domain.com@domain.com

Discussion in 'E-mail Discussions' started by pagedeveloping, Oct 10, 2007.

  1. pagedeveloping

    pagedeveloping Well-Known Member

    Joined:
    Jun 11, 2003
    Messages:
    219
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    New York
    Hello,

    I am having problems with only one email account on my server that all of a sudden is sending out email in an odd fasion? It should be sending out email as user@domain.com but is sending it out as domain.com@domain.com?

    Any one have this problem before?

    I am using latest WHM 11.2.0 cPanel 11.11.0-S16999.

    I am also using squirrelmail.

    Thank You,

    Peter
     
  2. jayh38

    jayh38 Well-Known Member

    Joined:
    Mar 3, 2006
    Messages:
    1,215
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Check and see if you are using the same pass for email log-in and cpanel log-in. They need to be different.
     
  3. pagedeveloping

    pagedeveloping Well-Known Member

    Joined:
    Jun 11, 2003
    Messages:
    219
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    New York
    Thanks for some input!

    The email password is different from cpanel's. The strange thing is that this email account was working fine when it was first created. I can see that when it was created that the emails where showing the right reply to address. all of a sudden it is showing the wrong reply to.
    This even shows up in the logs when the email is being sent out.

    Perhaps it is a bug that I need to report?
     
  4. cPanelDavidG

    cPanelDavidG Technical Product Specialist

    Joined:
    Nov 29, 2006
    Messages:
    11,279
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Houston, TX
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    In your case, I would recommend submitting a support ticket as that would allow our support staff to login and evaluate what exactly is going wrong, something they cannot readily do via a bug report.
     
Loading...

Share This Page