Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

SOLVED User edit save button is disabled

Discussion in 'User Experience' started by esaesa, Nov 9, 2018.

  1. esaesa

    esaesa Member

    Joined:
    Mar 6, 2014
    Messages:
    17
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    3
    Location:
    Egypt
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Using the interface User Manager > Edit User
    When changing any setting in Basic Information or Services, The save button keep disabled so no way to apply the changes.
    The workaround is to change the password. This is not acceptable as the sub-account may already changed the password for his preference and as a cpanel admin i do not want to re-change it.
     
    #1 esaesa, Nov 9, 2018
    Last edited by a moderator: Nov 9, 2018
  2. cPanelLauren

    cPanelLauren Forums Analyst II Staff Member

    Joined:
    Nov 14, 2017
    Messages:
    6,161
    Likes Received:
    474
    Trophy Points:
    233
    Location:
    Houston
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    HI @esaesa


    Are you indicating that you're unable to make modifications in the user manager unless you change the user's password? That shouldn't be the case - testing with some users in the user manager I'm not able to replicate this behavior.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. esaesa

    esaesa Member

    Joined:
    Mar 6, 2014
    Messages:
    17
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    3
    Location:
    Egypt
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    I am able to change but the button "Save" keep in disabled state.

    Before Change:

    upload_2018-11-9_23-10-39.png

    After Change, But can't save
    upload_2018-11-9_23-4-22.png

    The save is enabled after password change, Now i can save
    upload_2018-11-9_23-8-12.png

    I have Cpanel 76.0.5 tested using chrome 70.0.3538.77 (Official Build) (64-bit), Windows 10 64bit
     

    Attached Files:

  4. cPanelLauren

    cPanelLauren Forums Analyst II Staff Member

    Joined:
    Nov 14, 2017
    Messages:
    6,161
    Likes Received:
    474
    Trophy Points:
    233
    Location:
    Houston
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    Hi @esaesa

    Thanks for providing the screenshots, nothing you're doing there looks abnormal but I'm using the same version of cPanel with the Same version of chrome Version 70.0.3538.77 (Official Build) (64-bit) but using a mac though that shouldn't make a difference in this case.
    Can you please open a ticket using the link in my signature? Once open please reply with the Ticket ID here so that we can update this thread with the resolution once the ticket is resolved.


    Thanks!
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
    esaesa likes this.
  5. esaesa

    esaesa Member

    Joined:
    Mar 6, 2014
    Messages:
    17
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    3
    Location:
    Egypt
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    I opened the ticket: 10687433
     
    cPanelLauren likes this.
  6. esaesa

    esaesa Member

    Joined:
    Mar 6, 2014
    Messages:
    17
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    3
    Location:
    Egypt
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    I got the feedback.

    The ***** asterisks in the password should not be there. It is filled by autocomplete plugin. The form waiting for confirmation. So any changes will not be valid unless all the form is validated.

    I suggested to add some hints about why the form validation fail.

    Thanks
     
    cPanelLauren likes this.
  7. cPanelLauren

    cPanelLauren Forums Analyst II Staff Member

    Joined:
    Nov 14, 2017
    Messages:
    6,161
    Likes Received:
    474
    Trophy Points:
    233
    Location:
    Houston
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    Hi @esaesa


    I'm really glad they were able to help you identify the source of the issue. Also thank you for updating here with the resolution.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
    esaesa likes this.
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice