The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

username & password aren't accepted for Front Page publishing logon

Discussion in 'General Discussion' started by ccrobin, Jan 8, 2004.

  1. ccrobin

    ccrobin Member

    Joined:
    Dec 23, 2003
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hello,

    I am noticing that for the domains on my server, if they try to publish to their site using front page, it pops up the logon box fine, however if you enter the username and password for the cpanel account, it is rejected. Is there another username and/or password that needs to be used? If so, where is this configured?

    If I try to publish via FTP instead of HTTP in front page, it will logon with the CPanel name/password.

    I have current version of C-Panel and fron page extensions are installed. I even tried to uninstall/reinstall FP extensions - still no luck.

    Any ideas?
     
  2. kris1351

    kris1351 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 18, 2003
    Messages:
    963
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Lewisville, Tx
  3. ccrobin

    ccrobin Member

    Joined:
    Dec 23, 2003
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I have tried both ways. Neither works. :(
     
  4. Mani

    Mani Well-Known Member

    Joined:
    Dec 22, 2003
    Messages:
    117
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    if this is after upgrading cpanel then you need to do a search on this forum looks like you are not the only one with this problem
     
  5. ccrobin

    ccrobin Member

    Joined:
    Dec 23, 2003
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I tried searching the forums, but have not found anything quite like this problem. Most others were relatingf to the domain name not being propogated through the internet yet. This is also on a new server (about a month old). The front page was never working for this account. It is strange, becuase front page will try to open the site, and I get the username/password prompt - so the front page extensions must be installed - but it will not accept any username/password combination I can think of.
     
  6. GOT

    GOT Get Proactive!

    Joined:
    Apr 8, 2003
    Messages:
    900
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Norfolk, VA
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    This has happened to me a couple of times and removing and then reinstalling the extensions solved it.
     
  7. ccrobin

    ccrobin Member

    Joined:
    Dec 23, 2003
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    :D

    I removed and Re-installed the Front Page Extensions from WHM instead of the user's cPanel account and that finally worked.
     
  8. anand

    anand Well-Known Member

    Joined:
    Nov 11, 2002
    Messages:
    1,435
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Location:
    India
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    Next time try to sync the passwords first before removing and installing the fp extensions again. I have found at times syncing the passwords does the trick.
     
  9. ccrobin

    ccrobin Member

    Joined:
    Dec 23, 2003
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Great! Thanks for the tip.
     
  10. anand

    anand Well-Known Member

    Joined:
    Nov 11, 2002
    Messages:
    1,435
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Location:
    India
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    np netime :)
     
Loading...

Share This Page