Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

username_logs@domain.com shows all domain logs?

Discussion in 'General Discussion' started by JustinK, Sep 8, 2002.

  1. JustinK

    JustinK Well-Known Member

    Joined:
    Sep 4, 2001
    Messages:
    251
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    316
    I decided to login to username_logs@domain.com 's ftp account today and noticed instead of showing just the logs for that account, it showed logs for every domain on the server there. Is there a way to have it show just the domain's logs or disable it altogether?
     
  2. DanielJarrett

    DanielJarrett Member

    Joined:
    Sep 12, 2002
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Noticed that too... Not very secure at all :(
     
  3. Juanra

    Juanra Well-Known Member

    Joined:
    Sep 22, 2001
    Messages:
    777
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    316
    Location:
    Spain
    I believe this is safe to do, but it will hide [b:eb4a0efbb8]all[/b:eb4a0efbb8] logs:

    In proftpd.conf, add this block (for example after the &group proftpd& line):

    &Directory /&
    HideGroup wheel
    HideUser root
    &/Directory&

    then restart proftpd.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  4. Brad

    Brad Well-Known Member

    Joined:
    Aug 16, 2001
    Messages:
    231
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    316
    Yikes!

    This should be a bug..
     
  5. masood

    masood Well-Known Member

    Joined:
    Jun 14, 2002
    Messages:
    78
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    Has anyone reported this [b:63be317cc7]bug[/b:63be317cc7]? :p
     
  6. TRAIN YARD SOFTWARE

    TRAIN YARD SOFTWARE Well-Known Member

    Joined:
    Dec 20, 2001
    Messages:
    224
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    316
    I have tested this and the directory is empty

    -Ed
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  7. Juanra

    Juanra Well-Known Member

    Joined:
    Sep 22, 2001
    Messages:
    777
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    316
    Location:
    Spain
    Have you tested with an IP based account or with a named based account?

    There's something about this already in bugzilla:
    http://web.cpanel.net/bugzilla/show_bug.cgi?id=769
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice