The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

users login to cpanel get white screen

Discussion in 'General Discussion' started by Inovica, Jan 15, 2002.

  1. Inovica

    Inovica Member

    Joined:
    Jan 14, 2002
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Today all the users on our server who log in to cpanel are getting a white screen with nothing on it. Has anyone experienced this and if so, how did you fix it

    THanks
     
  2. feanor

    feanor Well-Known Member

    Joined:
    Aug 13, 2001
    Messages:
    836
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Did you restart everything yet, CPanel related?

    As root from the shell, first kill portsentry...
    \"killall -9 portsentry\"
    and then
    /etc/rc.d/init.d/cpanel3 restart .....

    Any better? You can restart portsentry with
    /etc/rc.d/init.d/portsentry restart , if you want to revive that. Otherwise your license is probably busted or a chunk of the CPanel frontend directory is gone.

    Run this from the shell:
    /usr/local/cpanel/cpanel
    any errors?

    If so try /scripts/upcp to restore the layer 2 which includes the CPanel user frontend and all of the pertinent HTTP interfaces.

    Good luck.
    :)
     
  3. Craig

    Craig Well-Known Member

    Joined:
    Aug 10, 2001
    Messages:
    171
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    We had this problem;
    Tryed restarting cpanel etc and nothing worked however after a reboot of the server it seemed to work fine.

    Are you getting any errors when you restart cpanel?

    C.
     
  4. Inovica

    Inovica Member

    Joined:
    Jan 14, 2002
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    sorted

    The people we have our server with sorted it. To be honest I don\'t know why, but it didn\'t take them long. Thanks for the help anwyay guys
     
  5. kosmo

    kosmo Well-Known Member

    Joined:
    Aug 12, 2001
    Messages:
    403
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    All over Europe
    [quote:5c7bf9da31][i:5c7bf9da31]Originally posted by Inovica[/i:5c7bf9da31]
    The people we have our server with sorted it. To be honest I don\'t know why, but it didn\'t take them long. Thanks for the help anwyay guys [/quote:5c7bf9da31]

    Any idea how? I have this problem now since 5 minutes. Only with several PHP files but it drives me crazy.

    kosmo
     
Loading...

Share This Page