Using Imunify360, but see this message "CSF is installed, but LFD is not running"

cPanel & WHM Version
86.0.4

RayJ

Member
Mar 24, 2017
6
0
1
Las Vegas
cPanel Access Level
Root Administrator
I have Imunfy360 installed and CSF/LDF seem to be uninstalled.

I see this message "CSF is installed, but LFD is not running" in the Security Advisor output.

I realize the notice is not accurate and can be safely ignore it ( I double check for CSF/LDF via SSH, not installed ).

Anything I can do to make the Security Advisor not report that ( stickler for pure accuracy ). ;)

CENTOS 7.7, cPanel & WHM 86.0.4
 

Attachments

cPanelLauren

Product Owner
Staff member
Nov 14, 2017
13,296
1,252
313
Houston
Can you tell me how you checked for CSF/LFD exactly? There isn't a known issue where this is occurring and I could not replicate it with immunify installed and CSF or LFD disabled.
 

cPanelLauren

Product Owner
Staff member
Nov 14, 2017
13,296
1,252
313
Houston
Imunify will actually work in conjunction with CSF/LFD, they discuss it a bit here: IDS Integrations | Documentation

Did you at some time have it installed on this server? The only thing I can think of is it's being referenced as being used by Imunify - Is CSF Integration mode enabled in Imunify?
 

RayJ

Member
Mar 24, 2017
6
0
1
Las Vegas
cPanel Access Level
Root Administrator
Sorry for the late reply.

CSF/LFD was never install/setup/enabled on this server.

The only setting I could find in Imunify is:

3-rd Party Integration
Manage CSF Events and Lists [ ]
Lets Imunify360 manage CSF events and IP lists

And it is not set. i.e. "Manage CSF Events and Lists" no checked.

--

However, the issue is resolved.

I just checked the "Security Advisor" again and the "CSF is installed, but LDF is not running." message no longer appears.