using the restore backup in cpanel

pcwhite

Member
Mar 13, 2002
6
0
301
I do not know anything about all of this all I know is that I have alot of backups downloaded and imagelinkusa (my host) cooked my site and I cant restore a backup.
the green load bar goes slow across the bottom of my brrowser and then when it is full it goes to the next page and says page connot be displayed. Can someone help my site is thrashed.
 
B

bdraco

Guest
[quote:660109555b][i:660109555b]Originally posted by pcwhite[/i:660109555b]

I do not know anything about all of this all I know is that I have alot of backups downloaded and imagelinkusa (my host) cooked my site and I cant restore a backup.
the green load bar goes slow across the bottom of my brrowser and then when it is full it goes to the next page and says page connot be displayed. Can someone help my site is thrashed.[/quote:660109555b]

Sounds like your browser is timing out ..which browser are you using?
 

pcwhite

Member
Mar 13, 2002
6
0
301
win explorer 6 with win XP, This is what I was thinking but I cant figure out how to change it.
 
B

bdraco

Guest
[quote:5d972ae409][i:5d972ae409]Originally posted by pcwhite[/i:5d972ae409]

win explorer 6 with win XP, This is what I was thinking but I cant figure out how to change it.[/quote:5d972ae409]

If you send me your account info I am look at it and possibly restore it for you.

[email protected]
 

pcwhite

Member
Mar 13, 2002
6
0
301
I got netscape and now it finishes and goes to the next page and just says uploading files and does nothing.