Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

/usr/local/cpanel/3rdparty/mailman/mail/wrapper troubles

Discussion in 'E-mail Discussion' started by anand, Nov 16, 2002.

  1. anand

    anand Well-Known Member

    Joined:
    Nov 11, 2002
    Messages:
    1,435
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    168
    Location:
    India
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    I have this strange trouble with only one account on my server: domain.bz (this being the only .bz domain on my server)

    When a mail is send to abc@domain.bz this is what is send to the sender:

    Mails sent through abc@domain.bz keep bouncing back, example is as per below:
    &This message was created automatically by mail delivery software (Exim).A message that you sent could not be delivered to one or more of its recipients. This is a permanent error. The following address(es) failed: pipe to |/usr/local/cpanel/3rdparty/mailman/mail/wrapper post abc_domain.bz
    +generated by abc@domain.bz Child process of virtual_address_pipe transport returned 1 from command: /usr/local/cpanel/3rdparty/mailman/mail/wrapper
    The following text was generated during the delivery attempt:------/usr/local/cpanel/3rdparty/mailman/mail/wrapper post abc_domain.bz generated by abc@domain.bz ------ Mailman error: post got bad listname: abc_domain.bz ------ This is a copy of the message, including all the headers. ------&

    What is this any ideas ??? I haven't recieved anything like this till now on any other domain on the server.

    regards,

    Anand
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  2. nikhilaress

    nikhilaress Registered

    Joined:
    Oct 15, 2003
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Location:
    India
    pipe to |/usr/local/cpanel/3rdparty/mailman/mail/mailman

    Yes we also have this error. Any ideas?..only one mail account shows this error.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. scooterharris

    scooterharris Member

    Joined:
    May 27, 2003
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    any idea on a fix for this? i'm now seeing this problem.
     
  4. mooony

    mooony Well-Known Member

    Joined:
    Nov 9, 2002
    Messages:
    82
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    go to /etc/valiases

    pico domain.ext and remove the mailman aliases in it.

    Ronald
     
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice