Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Varnish with Wordpress on WHM/cPanel

Discussion in 'General Discussion' started by maqsium, Mar 31, 2015.

  1. maqsium

    maqsium Member

    Joined:
    Mar 27, 2015
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    India
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
  2. 24x7ss

    24x7ss Well-Known Member

    Joined:
    Sep 30, 2014
    Messages:
    271
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    18
    Location:
    India
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    First of all there are many reasons for site redirecting to cpanel page. It may be because DNS not propagated or wrong IP based virtual host entry or anything.

    Have you tried disabling varnish and accessing the domain ?

    It may be some other issue because varnish is simply a cache application to boost the performance of the site.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. cPanelMichael

    cPanelMichael Technical Support Community Manager
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    45,384
    Likes Received:
    1,951
    Trophy Points:
    363
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Hello,

    I suggest disabling Varnish to verify if it's an issue with the method you used to install it, or if the same problem happens with Apache. Note that Varnish is a third-party application that's not natively supported with cPanel/WHM.

    Thank you.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  4. maqsium

    maqsium Member

    Joined:
    Mar 27, 2015
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    India
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    The problem has been resolved, there was no issues at all, it was just my browser cache causing problem.
     
  5. cPanelMichael

    cPanelMichael Technical Support Community Manager
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    45,384
    Likes Received:
    1,951
    Trophy Points:
    363
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    I am happy to see the issue is now resolved. Thank you for updating us with the outcome.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice