The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

verry annoying error message

Discussion in 'General Discussion' started by erik@delphi, Sep 2, 2005.

  1. erik@delphi

    erik@delphi Well-Known Member

    Joined:
    Jul 9, 2005
    Messages:
    78
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Belgium
    hi people,

    whenever i need to restart cpanel there is an annoying error message displayed on my shell

    tells me this

    unable to load shared RRDTOOL support ,rrdtool exec will be used (slow)

    steps i have tryed to resolve this error

    /scripts/rrdtoolinstall

    rrdtool is installed (rpm -q rrtool replys with rrdtool-1.0.49-5.fc4

    server os fedora core 4 (latest cpanel from the edge three)

    what todo about this error ??
     
  2. ecwebtechie

    ecwebtechie Well-Known Member

    Joined:
    Mar 22, 2005
    Messages:
    49
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    this error usually comes in FreeBSD, there you have to reinstall rrd through ports

    in fedora 4

    try running this

    /usr/local/cpanel/3rdparty/bin/rrdtool -v

    it shud output the version..
     
  3. erik@delphi

    erik@delphi Well-Known Member

    Joined:
    Jul 9, 2005
    Messages:
    78
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Belgium
    is what i get from that command
     
  4. erik@delphi

    erik@delphi Well-Known Member

    Joined:
    Jul 9, 2005
    Messages:
    78
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Belgium
    i can't even manually compile this from it's source i get a bunch of error messages what a pain rrdtool sucks man pffffff i need --enable-shared
     
  5. Born2Kill

    Born2Kill Well-Known Member

    Joined:
    Jan 2, 2004
    Messages:
    119
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    localhost or dev/null

    I have this problem also...

    Did you resolve your problem ?
     

Share This Page