The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

VERY Simple, Creating a subdomain!

Discussion in 'General Discussion' started by Sinecure, Jan 15, 2004.

  1. Sinecure

    Sinecure Registered

    Joined:
    Jan 13, 2004
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I seem to be having trouble compeleting a very simple task, but perhaps I'm doing something wrong, let me explain.

    I have the domain: http://www.nightedgehosting.net/
    I want to set up a subdomain, http://endeffect.nightedgehosting.net for a friend of mine.

    I thought it would be as simple as adding a new Account with the Domain as "endeffect.nightedgehosting.net" , but apparently not.

    How do I simply create a subdomain with ftp access. I have created many accounts, trying several different things, but whatever happens, it only comes up with the default page http://nightedgehosting.net , no matter what page you go to . IE: anything.nightedgehosting.net

    Any help???
     
  2. Sinecure

    Sinecure Registered

    Joined:
    Jan 13, 2004
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    No solutions.. ?
    Thought this would be fairly easy :(
     
  3. ClearSky

    ClearSky Well-Known Member

    Joined:
    Jul 9, 2003
    Messages:
    51
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Why not create a subdomain via your cPanel login not WHM? Then give them FTP access for that subdomain?
     
  4. Sinecure

    Sinecure Registered

    Joined:
    Jan 13, 2004
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    There is no cPanel for the main domain name, just WHM..
    So is there any other way to do this?
     
  5. ClearSky

    ClearSky Well-Known Member

    Joined:
    Jul 9, 2003
    Messages:
    51
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Oh, sorry I didn't realize that. My main domain has a cpanel also. So sorry, I have no idea. =/
     
Loading...

Share This Page