Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

very strange problem !

Discussion in 'General Discussion' started by 4I1, Mar 6, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. 4I1

    4I1 Member

    Joined:
    Apr 8, 2003
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Location:
    M-E
    hello,
    I've later migrate my server from FC1 to CentOS3.4 and I successed migration then I have strange problem which is :
    as normal when I want to add account go to the registrar company then change the DNS to my server then after 24 I add this account to my server by cpanel without any problem , then when I want to check the site in the internet www.thesite.com ,then I show me no site I've check WHOIS and the domain DNS info is ok and i've been waiting for 4 days and till now the problem not solved .

    Please help

    Thanks ,
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  2. dgbaker

    dgbaker Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Sep 20, 2002
    Messages:
    2,574
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    343
    Location:
    Toronto, Ontario Canada
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    Please do not spam the forum. One post is enough.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice