The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users.
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Very stupid question...

Discussion in 'General Discussion' started by SoHo, May 7, 2003.

  1. SoHo

    SoHo Active Member

    Joined:
    May 7, 2003
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    I must install apache/proftpd... befaure install cpanel ?
     
  2. dgbaker

    dgbaker Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Sep 20, 2002
    Messages:
    2,578
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Toronto, Ontario Canada
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    Not is you are installing a new cpanel server. The cpanel installer with take of all of that.
     
  3. SoHo

    SoHo Active Member

    Joined:
    May 7, 2003
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    ??

    Ok thank :)
    I have already install apache lol
     
    #3 SoHo, May 7, 2003
    Last edited: May 7, 2003
  4. Dattatec

    Dattatec Active Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Mar 12, 2003
    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Argentina
    ProFTPD!

    ProFTPD is a bad election use pure-FTPD.
     
Loading...

Share This Page