The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

VERy Weird Referer

Discussion in 'General Discussion' started by jthomas, Jul 7, 2007.

  1. jthomas

    jthomas Active Member

    Joined:
    Jul 31, 2006
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I have a few scripts on my main site that recored the http referer and IP address. They were working fine up until about june 17th. Now everything in my logs is showing:

    http://hostname.mydomain.com:2086/scripts2/getthemes?modules=1

    as the referer. What is even worse, is that all of the Ip addresses that are recorded are the same(my home static IP address). What could possible have changed in any configuration file about this. I have searched the forums and it appears that no one has ever has a fix.
     
  2. jthomas

    jthomas Active Member

    Joined:
    Jul 31, 2006
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    bumpity bump
     
  3. jthomas

    jthomas Active Member

    Joined:
    Jul 31, 2006
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    am I the only one to ever have a problem like this?
     
  4. webignition

    webignition Well-Known Member

    Joined:
    Jan 22, 2005
    Messages:
    1,880
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Quite possibly!

    You should consider the option that your scripts have always contained a bug that was dormant until a recent change satisfied the conditions required for it to become noticed.

    From where are you getting the referrer and IP data and how it is being stored?
     
  5. jthomas

    jthomas Active Member

    Joined:
    Jul 31, 2006
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I am getting the referrer and IP address from every single script that I use that logs the http referrer and ip address. The main script that I am seeing this with is formmakerpro
     
Loading...

Share This Page