The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Vhost On Whm

Discussion in 'General Discussion' started by Batu, Feb 12, 2005.

  1. Batu

    Batu Member

    Joined:
    Dec 17, 2004
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    how can make VHOST on WHM ?
    i have 26 ips..
     
  2. chirpy

    chirpy Well-Known Member

    Joined:
    Jun 15, 2002
    Messages:
    13,472
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    463
    Location:
    Go on, have a guess
  3. Batu

    Batu Member

    Joined:
    Dec 17, 2004
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    thanks

    but i dont see my problem on topic. :( u can tell me where is i must change on whm ?
     
  4. IPSecureNetwork

    IPSecureNetwork Well-Known Member

    Joined:
    May 28, 2005
    Messages:
    99
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    dns reverse vhost for psybnc or an other program?

    i have the same problem i've a lot of ips but i can creat vhost for my bnc accounts and irc users..
     
  5. DATTS168

    DATTS168 Registered

    Joined:
    Oct 17, 2004
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    to answer your question,
    you would have to goto 'edit a dns zone' and point the subdomain.domain.com to an ip using aname
    in order for this to work, this is assuming you have ip's that can be resolved to a hostname... good luck, hope this helps
     
Loading...

Share This Page