Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

video uploaded on server not playing in browser

Discussion in 'General Discussion' started by Rajkumar Arumugam, Aug 26, 2018.

  1. Rajkumar Arumugam

    Rajkumar Arumugam Member

    Joined:
    Sep 5, 2015
    Messages:
    14
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    Location:
    India
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    uploaded two mp4 videos on the website. when i play that, it not showing the video. it will show like this only. - Removed -

    these two videos size is above 20MB. also i have few more .mp4 videos with, thats plying fine.

    - Removed -

    in this, the videos "slide1" and "slide2" only not playing.

    - Removed -

    video details - Removed -

    what might be the issue? is this format? size? or anything with server side?

    its plays fine in all media players. also i uploaded in Google drive, Youtube, there its playing fine.

    Please help.
     

    Attached Files:

    #1 Rajkumar Arumugam, Aug 26, 2018
    Last edited by a moderator: Aug 27, 2018
  2. cPanelMichael

    cPanelMichael Technical Support Community Manager Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    47,272
    Likes Received:
    2,154
    Trophy Points:
    363
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Hello @Rajkumar Arumugam,

    Do you notice any output to the Apache error log (/usr/local/apache/logs/error_log) when the video does not play?

    Thank you.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice