The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

VirtualHost *:80

Discussion in 'General Discussion' started by lantel, May 7, 2010.

?

VirtualHost * needed?

Poll closed Jun 6, 2010.
  1. yes, have this bug also

    2 vote(s)
    100.0%
  2. no, security risk & bugs

    0 vote(s)
    0.0%
  3. have one interface only

    0 vote(s)
    0.0%
  1. lantel

    lantel Registered

    Joined:
    May 7, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    have such a problem.
    there is an apache bug(?) that i can listen to all IPs of ONLY ONE interface if i use 0.0.0.0:80, but not to all interfaces. i usually need to listen to all interfaces. it would be very nice if i have an ability to choose "*" as my IP address for domain. i mean in WHM web-interface when i'm in
    Main >> IP Functions >> Change Site's IP Address or while creating a new account.
    now i can choose only between addresses that i've entered before.
    and apache listens to any of them if i choose "shared IP", but (i don't know why) it doesn't work correctly sometimes.
     
  2. Spiral

    Spiral BANNED

    Joined:
    Jun 24, 2005
    Messages:
    2,023
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    0
    Sounds like you may have something messed up a bit and I can certainly help you look into and diagnose your underlying IP issues.

    However, what you said about IPs and wildcards tells me you don't fully totally understand how Apache binds itself to interfaces and none that really has anything to do with what you just described.
     
  3. Igor Qwerty

    Igor Qwerty Registered

    Joined:
    May 7, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I had this BUG

    I had this bug on CPanel I edited /usr/local/apache/httpd.conf
    Then I made it read-only for CPanel
    I put <VirtualHost *> without port number for all sites
    Everything works
    Before this I could not open new sites that I create
    I changed IP adress of CPanel server and I changed it in CPanel configuration but CPanel created sites with old IP adress
     
Loading...

Share This Page