Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Virtualhost entry missing

Discussion in 'General Discussion' started by sabarishks, Jun 24, 2009.

  1. sabarishks

    sabarishks Active Member

    Joined:
    Jun 29, 2007
    Messages:
    35
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    56
    Hi There,

    This is very very urgent and I have a serious problem. When ever I create an account via WHM, the vhost entries are not getting completed.

    The entry at the end </VirtualHost> is missing and we need to add that manually everytime.

    Any ideas?
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  2. serversignature

    serversignature Well-Known Member

    Joined:
    Nov 26, 2007
    Messages:
    107
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    Location:
    Bangalore
    Are you using the stable version of WHM

    Check the following files for any errors.

    /var/cpanel/accounting.log
    /usr/local/cpanel/logs/error_log

    This should be checked when you encounter errors or strange behavior in cPanel/WHM
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. PlatinumServerM

    PlatinumServerM Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Jul 10, 2005
    Messages:
    400
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    168
    Location:
    New Jersey, USA
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Try doing /scripts/upcp --force and see how it goes then. If it still doesn't work, you'll need to check the logs for errors during the account creation process.
     
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice