The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

vserver

Discussion in 'General Discussion' started by gic, Feb 20, 2003.

  1. gic

    gic Well-Known Member

    Joined:
    Jun 28, 2002
    Messages:
    69
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Question. I have a server with Cpanel/WHM installed and RedHat Linux. I would like to install cpanel's vserver.

    Can I do this without reformatting the server w/o Cpanel?

    Do I have to purchase cpanel licenses for every VSERVER that has cpanel (on my server)?

    Thanks.
     
  2. hormigo

    hormigo Well-Known Member

    Joined:
    Sep 9, 2002
    Messages:
    108
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    yep, 1 license, 1 ip :)
     
  3. Hostany Web

    Hostany Web Registered

    Joined:
    Feb 5, 2003
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Just wanted to add a note, vserver license is slightly cheaper than the normal server license.

    - Eric
     
  4. S4Ostin

    S4Ostin Active Member

    Joined:
    Feb 22, 2003
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Milton Keynes, UK
    Yes you have to pay for a vserver license but it's slightly cheaper than a full server license... Personally I'd never use WHM/cPanel for a VServer... I'd only ever use Ensim for VServer, WHM/cPanel for everything else...just my opinion...
     
  5. gic

    gic Well-Known Member

    Joined:
    Jun 28, 2002
    Messages:
    69
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    thanks for your replies and input.
     

Share This Page