The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Web logs not runninng

Discussion in 'General Discussion' started by apc1, Aug 29, 2005.

  1. apc1

    apc1 Well-Known Member

    Joined:
    Oct 18, 2004
    Messages:
    123
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Hi,

    I have a csutomer with many domains but on three of them there are no Web stats.

    Analog is blank, Webalizer says "Webalizer stats have not been generated" and Awstats

    "Error: Couldn't open config file "awstats.domain.com.conf" nor "awstats.conf" after searching in path ".,/home/account/tmp/awstats/,/etc/opt/awstats,/etc/awstats,/etc,/usr/local/etc/awstats: No such file or directory"

    I have run runweblogs for the domains but it freezes.

    Thanks.
     
  2. nickb

    nickb Well-Known Member

    Joined:
    Feb 25, 2005
    Messages:
    347
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    India
    As the error message suggestes there is no conf file or awstats folder in /home/username/tmp/ folder .....first create them and then try /scripts/runweblogs ...search the forum this has been discussed before.
     
  3. apc1

    apc1 Well-Known Member

    Joined:
    Oct 18, 2004
    Messages:
    123
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Thanks.

    I have checked this and both of these do in fact exist.

    Any other suggestions please?

    Thanks.
     
Loading...

Share This Page