The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Web Protect and FrontPage problem???

Discussion in 'General Discussion' started by paul-ukhost, Dec 26, 2002.

  1. paul-ukhost

    paul-ukhost Well-Known Member

    Joined:
    Sep 2, 2002
    Messages:
    50
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Hi,

    Has anyone have any experience with publishing a site with FrontPage and then using the web protect within Cpanel to password protect it?

    I have a user that has done this to a sub-domain but it does not work, i have checked the .htacccess files and they are fine, it just refuses to accept the username/password when accessing.

    Thanks in advance for any help you can provide.
     
  2. Juanra

    Juanra Well-Known Member

    Joined:
    Sep 22, 2001
    Messages:
    777
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Spain
    Afaik, MS FrontPage uses .htaccess files for his own business. If your users want to restrict access to parts of their site they should do it using FrontPage itself:

    http://www.at-frontpage.com/2002/password.htm
     
  3. paul-ukhost

    paul-ukhost Well-Known Member

    Joined:
    Sep 2, 2002
    Messages:
    50
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    [quote:dd02630a45][i:dd02630a45]Originally posted by Juanra[/i:dd02630a45]

    Afaik, MS FrontPage uses .htaccess files for his own business. If your users want to restrict access to parts of their site they should do it using FrontPage itself:

    http://www.at-frontpage.com/2002/password.htm[/quote:dd02630a45]

    Cheers!

    I thought it was the case but I modified the .htaccess files that FP uploaded without Joy, thanks once again :)
     
  4. beachtrader

    beachtrader Active Member

    Joined:
    Feb 21, 2003
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    I have a follow-up on this:

    So is it impossible to use cPanel's password protect function (or any use of .htpasswd) when you have Frontpage extenstions then?

    This assumes you DO NOT want to use Frontpage's protection at all.
     
Loading...

Share This Page