Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Webalizer update, /scripts/runweblogs hang

Discussion in 'General Discussion' started by alv, Feb 23, 2006.

  1. alv

    alv Registered

    Joined:
    Dec 14, 2005
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Hello.
    I have troubles with /scripts/runweblogs, webalizer for some domains dont't updated, and i run:
    Code:
    [root@hostname root]# /scripts/runweblogs user
    Log checker loaded ok..
    ==> cPanel Log Daemon version 22.2
    ==> Shared RRDTOOL support enabled
    Processing user... Run Logs domain: domain.com BW Limit: 104856551424 Domains: []
    Update status for /var/cpanel/bandwidth/user-http.rrd: (254)
    Processing exim stats for user.......Done
    Update status for /var/cpanel/bandwidth/user-smtp.rrd: (95)
    Update status for /var/cpanel/bandwidth/user-all.rrd: (350)
    WEBLANG english
    Archive Status: 0 About to fork for user [DOMAIN: domain.com]
    
    And then script hang.
     
  2. TSJasonH

    TSJasonH Active Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Nov 25, 2003
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    Location:
    Chicago, IL
    Alv,

    How big is the domlog for that user's domain? Have you tried running /scripts/updateruserdomains first?
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. mohan

    mohan Member

    Joined:
    Nov 13, 2004
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    same probs

    Hello,

    Even I am having the same problem. Tried /scripts/updateuserdomains but didnt help. Also tried upgarding perl to 5.8.7. But this also didnt help.

    :(
     
  4. mramos

    mramos Member

    Joined:
    Dec 10, 2002
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Hi

    I have the same problem.

    Please somebody answerme

    Tks.

    Martin
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  5. oulzac

    oulzac Well-Known Member

    Joined:
    Aug 7, 2005
    Messages:
    131
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    The issue is almost always a very large domlog, just let it run for a couple hours and it will proccess the stats. It may appear to be 'hung' but it is actually running the logs :cool:
     
  6. walrus

    walrus Member

    Joined:
    May 12, 2006
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    can't see any TIME consumming process via "top" while running... please respond
     
  7. BW -Tim

    BW -Tim Well-Known Member

    Joined:
    Jun 3, 2006
    Messages:
    73
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    Try clearing the logs of mod_security (reinstall)

    It should the work.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice