The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Webmail-error .........!

Discussion in 'E-mail Discussions' started by ullalla, Jan 26, 2006.

  1. ullalla

    ullalla Well-Known Member

    Joined:
    Jan 20, 2006
    Messages:
    192
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Hi there,

    When I go to control panel and click on >>mail>>webmail>>horde >>login then I get following errores:-

    Notice: (null)(): Retrying LOGIN authentication after AUTHENTICATE LOGIN failed (errflg=1) in Unknown on line 0

    Notice: (null)(): Retrying LOGIN authentication after AUTHENTICATE LOGIN failed (errflg=1) in Unknown on line 0

    Notice: (null)(): Can not authenticate to IMAP server: AUTHENTICATE LOGIN failed (errflg=2) in Unknown on line 0


    Please help me with this, how can I resolve this issue.

    Your quick response is appreciated


    Thank you :)
     
  2. DeepakW

    DeepakW Active Member

    Joined:
    Nov 13, 2005
    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Hello,

    You can fix this problem by repairing the database for Horde. You can do it through WHM
    Mysql >> Repair a Database (Database name : horde)

    If problem persist please execute following script to fix this problem

    /scripts/fullhordereset
    /scripts/fixwebmail
     
  3. ullalla

    ullalla Well-Known Member

    Joined:
    Jan 20, 2006
    Messages:
    192
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Thank you

    Hi DeepakW,

    Thank you for your quick response .

    I did this but still there is no result.

    Please do you have any other suggestions?

    Thank you :)
     
  4. cpanelinfoseeker

    cpanelinfoseeker Well-Known Member

    Joined:
    Oct 25, 2002
    Messages:
    323
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Location:
    NE Illinois
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    I get the same errors when I attempt to loginto a webmail account using the reseller password. It only likes the account password on my system. Hope this helps. Ron
     
  5. erick_paper

    erick_paper Well-Known Member

    Joined:
    Apr 19, 2005
    Messages:
    245
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    It doesn't work!

    The command /scripts/fixwebmail gives me these errors:

    And the command /scripts/fullhordereset gives me the following:

    And the webmail interface shows an embarrassing error --


    Any advice or thoughts please!
     
    #5 erick_paper, Jan 30, 2006
    Last edited: Jan 30, 2006
  6. NoDoze

    NoDoze Active Member

    Joined:
    Mar 5, 2005
    Messages:
    36
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    San Francisco, CA
    I'm having the same issue, anyone find an answer????
     
  7. rajanichand

    rajanichand Active Member

    Joined:
    Mar 17, 2004
    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    India
    Answer

    Try the following method:

    1. mv /etc/vmail /etc/vmail.Bkp
    2. /scripts/updateuserdomains

    If anything goes wrong, restore /etc/vmail.Bkp.
     
  8. prashantjoshi

    prashantjoshi Member

    Joined:
    Aug 6, 2004
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Thanks ! perfect fix !

    Hi rajanichand,

    Its perfect fix helpd me. Thanks again ! !
     
Loading...

Share This Page