The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

webmail error

Discussion in 'E-mail Discussions' started by hikaro, Oct 1, 2006.

  1. hikaro

    hikaro Well-Known Member

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    99
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    i got a problem when trying to send mail via webmail, here is the error log

    anyone know why ? been 5 hours to see what cause this .
     
  2. hikaro

    hikaro Well-Known Member

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    99
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    ok no problem, i fixed it already.
     
  3. rootuser

    rootuser Well-Known Member

    Joined:
    Jan 31, 2005
    Messages:
    124
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    ***INDIA***

    Please explain how you fix this...
     
  4. azimuth

    azimuth Member

    Joined:
    Sep 27, 2006
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I have the same problem. How did you fix that?
     
  5. bashir

    bashir Registered

    Joined:
    Jun 8, 2005
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I had the same problem too, please tell us the fix you made... :)

    thanks
     
  6. levelsupport

    levelsupport Well-Known Member

    Joined:
    Oct 7, 2006
    Messages:
    47
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    try running
    /scripts/upcp --force
    it should do the work for you;)
     
  7. designeru

    designeru Well-Known Member

    Joined:
    Nov 2, 2005
    Messages:
    83
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    or...

    or maybe only:

     
  8. ansar

    ansar Registered

    Joined:
    Feb 14, 2006
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Still not working.

    I did
    /scripts/upcp --force
    and
    chmod 755 /usr/local/cpanel/bin/sendmail_cpanel.

    Any idea.... :(
     
  9. ServerNet

    ServerNet Member

    Joined:
    Aug 19, 2004
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
  10. deddy

    deddy Well-Known Member

    Joined:
    Oct 13, 2003
    Messages:
    131
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Here the fix:

    rm /etc/eximmailtrap

    ;)
     
  11. sanjuabrahamk

    sanjuabrahamk Active Member

    Joined:
    Jan 26, 2006
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    India
    fix for the error

    Hi,

    The issue is related with the corrupted database mailmon. Repair the database through shell(back end)

    1) cd /var/lib/mysql/mailmon....../
    2) myisamchk -r *.MYI

    Thanks
    Sanju Abraham

    www.mycutelife.net
     
Loading...

Share This Page