Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Webmail issue since upgrade

Discussion in 'E-mail Discussions' started by BraveX, Jan 15, 2009.

  1. BraveX

    BraveX Well-Known Member

    Joined:
    Apr 8, 2005
    Messages:
    155
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    Since the automated stable upgrade last night, I'm unable to get into webmail. I log in fine but then the icons are missing and there is no link to any of the 3 webmail apps so I'm unable to read any webmail.

    Is anyone else having this issue? Any ideas what can solve this?

    Thank you.
     
  2. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    15,745
    Likes Received:
    311
    Trophy Points:
    433
    Location:
    Pennsylvania
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    You might want to check and be sure you're using the X3 theme. Just a hunch.
     
  3. BraveX

    BraveX Well-Known Member

    Joined:
    Apr 8, 2005
    Messages:
    155
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    I'm using RVSKin.
     
  4. cPanelDavidG

    cPanelDavidG Technical Product Specialist

    Joined:
    Nov 29, 2006
    Messages:
    11,277
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    313
    Location:
    Houston, TX
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    In this case, you may want to contact your hosting provider or RVSkin about this issue.
     
  5. cch

    cch Member

    Joined:
    Mar 24, 2003
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    upgrade your rvskin
    it will fix your issue
     
  6. daboolz

    daboolz Registered

    Joined:
    Aug 25, 2008
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    51
    I have the same problem, thank God for cPanel forum! :)
     
Loading...

Share This Page