The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

webmail issue

Discussion in 'E-mail Discussions' started by jcase, Jun 18, 2004.

  1. jcase

    jcase Well-Known Member

    Joined:
    Jun 1, 2004
    Messages:
    50
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    odd issue with webmail: login via the webmail port, everything shows up just fine, neomail works. However clicking on squirrelmail or horder renders just a blank page.

    Platform is:
    WHM 9.3.0 cPanel 9.3.0-C56
    FreeBSD 5.1-RELEASE - WHM X v3.1.0

    -Jon
     
  2. jcase

    jcase Well-Known Member

    Joined:
    Jun 1, 2004
    Messages:
    50
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    upon execution of ./"fixwebmail"

    ns1# ./fixwebmail
    chown: nobody.cpanel: Invalid argument
    chmod: /usr/local/etc/cpanel/base/webmail/data: No such file or directory
     
  3. cinusik

    cinusik Active Member

    Joined:
    Jul 31, 2003
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    I got the same issue. Webmail port (2095 & 2096) working fine, but when I try login to main email account from webmail I got a blank page in horde and some errors with SquirrelMail - Error opening ../data/default_pref
    Could not create initial preference file!
    /home/USER/.sqmaildata should be writable by user marcink
    Please contact your system administrator and report this error.
    Already posted TT. Waiting for resolution of this problem.
    Platform:
    cPanel 9.4.1-R64


    OK, I found resolution here > http://forums.cpanel.net/showthread.php?s=&threadid=25980

    It's simple, just do:

    touch /var/cpanel/usecpphp
     
    #3 cinusik, Jun 29, 2004
    Last edited: Jun 30, 2004
Loading...

Share This Page