Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

webmail login problem

Discussion in 'E-mail Discussion' started by isaigi, Jan 10, 2006.

  1. isaigi

    isaigi Registered

    Joined:
    Jan 10, 2006
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Greetings!

    I have a subdomain on my website and I created a email account with this subdomain

    ex. sample@yyy.domain.com

    when I try to login using this email account I'm getting an error message.

    I'm using Horde, so I need to put the full email address to login to horde, but when I did using the email account with subdomain I'm getting this error message

    Notice: (null)(): Retrying LOGIN authentication after AUTHENTICATE LOGIN failed (errflg=1) in Unknown on line 0

    Notice: (null)(): Retrying LOGIN authentication after AUTHENTICATE LOGIN failed (errflg=1) in Unknown on line 0

    Notice: (null)(): Can not authenticate to IMAP server: AUTHENTICATE LOGIN failed (errflg=2) in Unknown on line 0
     
  2. mohakevin

    mohakevin Well-Known Member

    Joined:
    Jan 19, 2005
    Messages:
    84
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    You can try with :

    /scripts/fullhordereset

    Regards
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. adapter

    adapter Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Sep 17, 2003
    Messages:
    391
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    i have the same problem for email with subdomain and this happend also on squirelmail, do u have fix it?
     
  4. cyon

    cyon Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Jan 15, 2003
    Messages:
    320
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    i have the same problem with Horde and squirelmail.... any suggestions?
     
  5. meweb

    meweb Well-Known Member

    Joined:
    Feb 10, 2003
    Messages:
    58
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    Horde error

    Hello

    Try running /scripts/resethorde

    Its a cPanel bug I believe, although i am not 100% sure, use http://domain.com:2095 to get around it

    Thank you,
    Support
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice