The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Webmail not working

Discussion in 'General Discussion' started by OooLong, Sep 26, 2014.

  1. OooLong

    OooLong Well-Known Member

    Joined:
    Mar 16, 2011
    Messages:
    63
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    cPanel Access Level:
    Website Owner
    When I try to check webmail using horde, roundcube or squirelmail I get this:
    horde: Login failed because your username or password was entered incorrectly.
    roundcube: login error
    Squirrel mail: ERROR
    Error connecting to IMAP server: localhost.
    111 : Connection refused

    I'm obviously login in cpanel otherwise I couldn't click on these link. I never have these problems before, what could cause this? Thanks in advance.
     
  2. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,854
    Likes Received:
    676
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
  3. OooLong

    OooLong Well-Known Member

    Joined:
    Mar 16, 2011
    Messages:
    63
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    cPanel Access Level:
    Website Owner
    I check maillog and it have zero bytes, I tried to recreate the error many times and it still generate no logs. I can see there are mail in there from usage size but can't log in. What else do I have to do?
     
  4. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,854
    Likes Received:
    676
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Could you open a support ticket using the link in my signature so we can take a closer look? You can post the ticket number here so we can update this thread with the outcome.

    Thank you.
     
  5. 24x7ss

    24x7ss Well-Known Member

    Joined:
    Sep 30, 2014
    Messages:
    271
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    18
    Location:
    India
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Hello,

    You might want to check the DBs connection strings that are being used by Horde/Roundcube in configuration files and for Squirellmail, posting the logs here might help to track down the issue.
     
Loading...

Share This Page