Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Webmail problems

Discussion in 'E-mail Discussion' started by futuron, Jan 17, 2005.

  1. futuron

    futuron Active Member

    Joined:
    Jul 26, 2004
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    My client is using Horde webmail. It doesn't send any mail. I have tried everything (mailperm, rebuild/fix mailboxes, fixcommonproblems, fixeverything).

    It is only domain name on my server that have these troubles. Any idea?

    (Fedora 1.0, WHM 9.9.9 cPanel 9.9.9-S15 )
     
  2. bijo

    bijo Well-Known Member

    Joined:
    Aug 21, 2004
    Messages:
    475
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    India
    Hi,

    is there any horde.log in /tmp?

    If no, create a horde.log in /tmp.
    eg: ll /tmp/horde.log
    -rw------- 1 cpanel cpanel XXXXX Jan 17 20:26 horde.log

    May be it will sovle your problem.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. futuron

    futuron Active Member

    Joined:
    Jul 26, 2004
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    Yes there is.
    Problem is solved almost.

    If my customer uses English language in Horde, it works.
    But if he/she changes it to something else example. Finnish, all inside this domain name send mails wont go through.
     
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice